Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев разпореди

...
 
Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев разпореди
Коментари Харесай

Министърът на транспорта нареди проверка за самолета, кацнал във Варна

 

Вицепремиерът и министър на превоза и известията Христо Алексиев разпореди инспекция на обстановката от петък, 26 май, при която пасажери отхвърлиха да слязат от аероплан на самолетна компания Wizz Air на летище Варна.

 фотография: БГНЕС

„ Наредих на управлението на Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ да извърши щателна инспекция на аргументите, довели до обстановката на летище Варна, при която пасажери отхвърлиха да слязат от самолета. Най-вече държа да бъде изяснено от проверяващите дали са спазени правата на пасажерите “, уточни вицепремиерът Христо Алексиев. Той добави, че при определяне на нарушаване ще бъдат подхванати нужните законови дейности.

Авиокомпанията е изпълнявала полет от Абу Даби до София. Поради забавяне на полета, самолетът е пренасочен към летище Варна, защото през нощта на летище София се прави планов ремонт и пистата е закрита за кацане и политане.

 

@lanemoe78

Продължението! Различни версии. Според стюарда би трябвало да слезем, с цел да се провежда превоза ни, а съгласно служителя от летище Варна, рейсовете към този момент ни чакали…

♬ original sound – Лидия Димитрова760

 

Етикети: летищеполетпроверки
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР